UNCONTROLLABLY FOND | DİZİ YORUMU

 Dizi Adı : Uncontrollably Fond

 Tür : Dram, romantik

 Ülke: Güney Kore

 Bölüm Sayısı :20

 Oyuncular: Kim Woo Bin, Suzy

Beni en çok ağlatan diziler arasında ilk beşe girer kesinlikle. Zaten duygusal biriyim ama bu kadar çok etkileyeceğini tahmin etmezdim. Annemle beraber izlemiştik bu harika diziyi. Ve her bölümünde çok çok ağladık. Eğer böyle deli gibi ağlatacak, dram,dram,daha fazla dram olan bir dizi arıyorsanız izlemelisiniz.




Dizide geçmişte sevgili olmuş ve kalpleri kırılarak ayrılan bir kadın ve adamın aşkı anlatılıyor. Kore'nin en ünlü aktörlerinden olan Shin Joon Young ile belgesel yapımcılığı yapan No Eul yıllar sonra tekrar karşılaşır. Shin Joon Young ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrenmiştir ve kısıtlı bir zamanı kalmıştır. Bu kalan zamanında adaletin yerini bulması ve geçmişteki hatalarını düzeltmek için çabalar.



Kim Woo Bin'in oyunculuğunun ne kadar harika olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim. O kadar içten o kadar etkileyici oynamış ki her ağlayışında beraber ağlattı. Suzy 'nin dizide canlandırdığı karakteri-No Eul- ise sevemedim. Yaşadığı kötü olaylar onu yüzsüz biri yapmış olsa da 'Bu kadarı da fazla ama.' dediğim çok sahne oldu.


Her hatırlandığında hüzne boğan bu diziyi, eğer ki dram dizilerini seviyorsanız mutlaka izlemeden geçmeyin..

İzlediyseniz / izlerseniz yorumlarınızı bekliyorum :)

 - Vildan Çağla Köstem




Yorumlar