HOŞÇAKAL 2018

'Hayat yaşarken çok uzun, geriye dönüp bakıldığında çok kısa.'
Biraz erken veda ediyorum 2018'e. Tüm güzellikleriyle anılarımda kalacak bu yıl. Hoşçakal 2017 yazımda; 2018'in 2017'ye kıyasla daha güzel olmasını dilemiştim. Ve bu dileğim gerçekleştiği için mutluyum.
Bu yıl bana birçok şey kattı. Geçen yılki ben ve bu yılki ben arasında birçok fark görüyorum. Tüm düşüncelerim, belki de mutluluk anlayışım bile değişti. Daha düşünceli ve gerçekçi biri olduğumu hissediyorum. Eskiden beni ağlatacak şeylere şimdi gülüp geçebiliyorum. Gereksiz şeylere vakit harcamak yerine benim için önemli olan şeylere vakit ayırmaya çalışıyorum. Neyin, kimin bende ne kadar değeri olduğunu biliyor, ona göre davranıyorum. Ve en önemlisi, en önemli şeyin benim mutlu olmam gerektiğini biliyorum. Mutlu olmak için çabalıyorum. Beni mutlu eden kişilerin yanında bulunuyorum.
Zamanın hızlı geçtiğinin farkındayım. Gelecekten bir yana ümitliyim, bir yandan da korkmuyor değilim. Sevdiklerimsiz bir hayat  düşünemiyorum. Bu yüzden de her anımı sevdiklerimle geçirmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ve bana değer veren kişilere, değer veriyorum artık. Gereksiz yere kendimi üzdüğüm zamanlar geride kaldığı için mutluyum.
Bu yıl en çok inandığım şey; hislerimin doğru çıkıyor oluşu. Hislerime göre hareket etmeye çalışıyorum. Beni doğru yola götüreceğine inanıyorum.
Bu yıl, yanında içimi huzur kaplayan insanlarla birlikte olduğum için, çoğu güzellik beni bulduğu için mutluyum.2018'i sevgiyle, mutlulukla uğurluyorum. Bana mutluluğu getirdiğin için teşekkürler 2018.
-Vildan Çağla Köstem
Sizin 2018 yılınız nasıl geçti?

Yorumlar

Adsız dedi ki…
2018 mutlu ve huzurlu geçti aşk dolu geçiyor ve senin yazın çok güzel olmuş inşallah 2019 daha güzel geçer
Hülya Kalkan dedi ki…
Tüm güzelliklerin seninle olması dileğimle 2019 sana kariyerinde ilk adım atacağın üniversitende sağlık ,huzur ve başarı dolu geçsin hazinem 💕